Telefon: 0705-64 40 69
Email: johan@rotorpsbygg.se

Ytterdörrar från ERA

Ytterdörrarna i ART-serien präglas av det sparsmakade formspråk som är typiskt för ERA. Skönheten fortsätter även på insidan: för att uppfylla marknadens hårda krav har vi en extra kraftig ramkonstruktion av furu i våra dörrar, dubbla aluminiumplåtar, rörelseupptagande skivor och 45 mm isolering.

Släpp in ljuset med sidoparti eller överljus – det finns alltid en kombination som passar ditt dörrval. Partierna är alltid sammanbyggda till en enhet, de har gemensam tröskel samt lamellimmade karmar och ­poster för ökad stabilitet. Resultatet blir vackrare, det förenklar montage och ­säkerställer god funktion.

Dörrarna levereras alltid med karm och låskista (ASSA 2002) och naturligtvis erbjuder vi kompletta handtags­paket som tillval. Vi använder isolerglas i våra glaskassetter med en tjocklek på 4 mm, vilket försäkringsbolag betecknar som svårforcerat. För dig som har ännu högre säkerhetskrav kan vi mot tillägg erbjuda fabriksmonterat tillhållarlås Fas 90001. Vi kan även leverera med de flesta förekommande lås på marknaden som 3-punktslås, lås med microbrytare, motorlås, elslutbleck, dold magnetkontakt, dolda gångjärn, karmöverföring och mycket mer. Mer information på ERAs sida


Ytterdörrar ART

Svartö
Ramnö
Koster
Utklippan Glas
Rödknallen
Valö Glas
Utklippan GlasYtterdörrar FLEX


Måseskär Glas
Måseskär
Utklippan Glas
Rödknallen
Valö Glas
Valö
Sandhamn
Vinga
Hållö Glas
Hållö
Utklippan
Sidoljus
Utklippan Slagport